Ana Sayfa Haberler Yeni iPad Magic Keyboard patentinde Apple Pencil detayı göründü

Yeni iPad Magic Keyboard patentinde Apple Pencil detayı göründü

0

iPad Pro kullananların bir numaralı tercihi olan iPad Magic Keyboard için alınan patentte görünen Apple Pencil detayı dikkat çekiyor.

Tablet kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gören iPad’in aksesuarları da benzer bir ilgi görüyor. Bu sebeple Apple, aksesuarları için de yeni tasarım ve patentler almayı sürdürüyor. Apple’ın bu konuda aldığı yeni patentin kullanıcılara büyük kolaylık sağlaması bekleniyor.

Yeni iPad Magic Keyboard patenti önemli faydalar sunacak

Yeni patent görsellerinde Apple, kullanıcıların iki aksesuarı daha pratik bir şekilde kullanmasını sağlayacak. Menteşe kısmında bir bölmeye Apple Pencil’in yerleştirileceği düşünülen görselde, kullanıcılar kalemi ve tableti daha kolay bir şekilde taşıyabilecek.

iPad’in üst kısmında taşınabilen Apple Pencil, bu noktadan şarj da edilebiiliyor. Yeni Magic Keyboard tasarımında ise bir farklılık bulunmuyor. Ancak daha önce menteşe kısmında bulunan USB Type-C girişi yerinde kalem girişi yer alıyor.

Apple’ın iPad Magic Keyboard için aldığı bu patenti ne zaman kullanıcılarla buluşturacağı henüz belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz