Ana Sayfa Haberler Apple, iOS 13.5’ten dönüş seçeneğini sona erdirdi

Apple, iOS 13.5’ten dönüş seçeneğini sona erdirdi

0

Apple, iPhone kullanıcılarının  iOS 13.5 ile ilgili önemli bir adım atarak güncelleme yükleyenlerin sürüm geçişi yapma seçeneğini kapattı.

Apple iOS 13.5’ten iOS 13.4.1’e geçiş seçeneğini kapattı

Apple, geçtiğimiz hafta iOS 13 uyumlu iPhone modelleri için iOS 13.5 sürümünü yayımlandı. Yayımlandıktan sonra geçen kısa sürenin ardından iOS 13.4.1 sürümüne geçişleri kapatıldı. Bundan sonra iOS 13.5 sürümünden iOS 13.4.1’e geri dönmek isteyen kullanıcılar, bu işlemi gerçekleştiremeyecek. Aynı şekilde eski iPhone modelleri için yayımlanan iOS 12.4.6 sürümünden geri dönmek isteyenler için de geçerli oldu.

iOS 13.5‘te yer alan çeşitli hatalar nedeniyle bazı kullanıcılar, bu durum düzelene kadar iOS 13.4.1’e geri dönmeye çalışıyordu. Apple tarafından alınan yeni karar ile birlikte ise iOS 13.4.1 sürümüne geçiş imkanı sona erdi.

Apple geçtiğimiz gün iOS 13.5’te bulunan hataların sona erdiğini açıklamasının ardından böyle bir eski sürüme geçiş seçeceğini sona erdirdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz