Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone’ların tanıtım tarihinde bir ilk gerçekleşebilir

Yeni iPhone’ların tanıtım tarihinde bir ilk gerçekleşebilir

0

Apple’ın sonbahar aylarında duyuracağı yeni iPhone modelleri ile ilgili yeni detayların ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu konuyla ilgili çıkan yeni iddiaya göre yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihinde bir ilk yaşanabilir.

Yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihinde bir ilk olabilir

Cowen isimli yatırım bankasının iddiasına göre Apple, Covid-19 pandemisinin üretim konusunda yarattığı olumsuz etki nedeniyle  yeni nesil iPhone modellerini iki ay ertelemek zorunda kalacak. Bu da yeni iPhone modellerinin Kasım 2020 tarihinde tanıtılacağı anlamına geliyor.

Uzun zamandır yeni nesil iPhone modellerini Eylül ayında tanıtan Apple’ın salgın nedeniyle bu sene tanıtım tarihini değiştirmek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Apple’ın yeni iPhone modelleri için gecikme yaşanabileceği daha önce de iddia edilmişti. Ancak genellikle ekim tanıtılacağı belirtiliyordu. Bu iddia ile gecikmenin iki aya kadar uzayabileceği ilk gündeme getirildi.

Raporda ayrıca Apple’ın üretim miktarları konusunda yılın ikinci çeyreği itibariyle 35 milyon iPhone üretimi gerçekleştireceği belirtiliyor. Buradan da Apple’ın geçtiğimiz seneye kıyasla yüzde 13 azalma  yaşanacağını görüyoruz. Bir başka deyişle yaşanan pandemi süreci, Apple’ın üretim sürecini olumsuz etkiledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz