Ana Sayfa Haberler Önümüzdeki senenin iPhone modeli kamera özellikleriyle öne çıkacak

Önümüzdeki senenin iPhone modeli kamera özellikleriyle öne çıkacak

1

Apple’ın iPhone 12 serisinin ardından önümüzdeki sene iPhone 13 olarak tanıtılması beklenen cihaz serisi kamera özellikleriyle gelmesi bekleniyor.

Hafta içerisinde iPhone 12 ve gelecekte tanıtılacak iPhone modelleriyle ilgili paylaşımlar yapan Fudge isimli Twitter kullanıcısı yeni iddialarda bulundu. Bu sene tanıtılacak iPhone modellerindeki üçlü kamera dizilimine bir kamera daha ekleneceğini söyleyen Fudge, kameraların özellikleriyle ilgili bilgi verdi.

Önümüzdeki senenin iPhone modeli kamera özellikleriyle dikkat çekecek

Fudge’ın iddiasına göre 64 megapiksellik geniş açılı kamera lensinde 1x optik zoom’a ek olarak 6x dijital zoom bulunacak. 40 megapiksellik telefoto lensinde ise 3x-5x optik zoom ile 15x-20x dijital zoom yer alacak. Video çekimler için kullanılması beklenen 64 megapiksellik anamorfik lens mevcut olarak gelecek. 40 megapiksellik .25x tersine zoom yapabilen ultra geniş açılı lensle birlikte son olarak bu yıl iPad Pro’da karşılaştığımız LiDAR lensinin de bulunması bekleniyor.

Önümüzdeki sene tanıtılacak iPhone modeli hakkında yorum yapmak için oldukça erken olsa da bu tür bilgilerin ortaya çıkması daha net fikir üretmeye faydalı olacaktır.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz