Ana Sayfa Apple Apple+’a iddialı yapımlar eklenmeye devam ediyor

Apple+’a iddialı yapımlar eklenmeye devam ediyor

0

Apple, çevrimiçi yayın platformu için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şirket, iddialı bir yapımın haklarını daha satın aldı.

Apple TV+’a iddialı bir yapım daha geliyor. 

Geçtiğimiz gün Martin Scorsese’nin yeni filminin haklarını satın alınmasının ardından Gal Gadot’un oynadığı “Hedy Lamarr” isimli dizinin haklarını satın aldı. Apple TV+’da yayınlanmaya başlayacak olan sekiz bölümlük dizi, “The Affair” dizisinin yazar ve yönetmenliğini üstlenmiş olan Sarah Treem, yazar ve yapımcısı olarak görev yapacak. Başrolde oynayan Gal Gadot ise aynı zamanda yapımcı olarak Treem’e yardımcı olacak.

Hedy Lamarr’ın gerçek hayattan uyarlanacak 8 bölümlük dizide Lamarr’ın arkadaşı George Antheil ile geliştirdiği yayılma frekans atlama teknolojisi de anlatılacak.

Dizi, Apple TV+ ‘da aralarında “Defending Jacob”, “The Morning Show” ve “Dickinson” da bulunduğu üst düzey dizilere el olarak gelecek projelerin arasına katıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz