Ana Sayfa App Store SpongeBob Apple Arcade’e geldi

SpongeBob Apple Arcade’e geldi

0

Apple, iOS 13 ile eklemiş olduğu Apple Arcade isimli oyun servisine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Son olarak, SpongeBob Apple Arcade içinde yerini alan kahramanlardan biri oldu. Apple Arcade’e özel geliştirilen SpongeBob: Patty Pursuit, mağazadaki yerini alıyor.

SpongeBob Apple Arcade’de

İkonik çizgi film kahramanı ve arkadaşları, yalnızca Apple Arcade’e özel olarak bugün kullanıcılarla buluşuyor.

Oyunda, şeytani “dahi” Sheldon J. Plankton, gizli Krabby Patty formülünü çalmak için bir plan daha yapıyor. Bu kez yanına kuzenlerini çağırarak SpongeBob’un tüm arkadaşlarını yakalıyor.

Oyunda Nickelodeon’un SpongeBob Kare Şort TV dizisinden bazı karakterler ve yerler de oyuncuları bekliyor.

Nickelodeon’un ünlü çizgi dizinden karakterler ve yerler şu şekilde:

Bikini Kasabası Tabelası: İlk olarak birinci bölümde görülen Bikini Kasabası’nın kuş bakışı görüntüsü bölümler ilerledikçe zaman içinde gelişti. Bu sahnede, 10. sezondaki “Vahşi Arkadaşlar”, 9. sezondaki “Yemek Şov Kazazedeleri” ve 7. sezondaki “Bikini Kasabası Efsaneleri” bölümlerinden ilham alındı.

Plankton’un Kuzenleri: Plankton’un kuzenleri Krabby Patty’nin gizli formülünü almaya yardım etmek için geri döndü. Kuzenler ilk olarak 3. sezondaki “Plankton’un Ordusu” bölümünde ortaya çıkmıştı.

Eldiven Tüneli: Eldiven Dünyası’ndaki araçlar ve mekanlar 7. sezondaki “Eldiven Tüneli” ve 5. sezondaki “Korkak Cesurlar” bölümlerinden ilham alınarak hazırlandı.

Buz Patenleri: Duvarda asılı duran buz patenleri 2. sezondaki “Mat Olmak” bölümünde görülebiliyor. Bu bölümde SpongeBob ve Patrick yedi denize korku salmak için unutulmaz bir artistik buz pateni performansı sergiliyorlardı.

Kaya Kasabası: İlk sezondaki “Kaya Kasabası” bölümünde, otobüs durağındaki sırada SpongeBob’un önünde birçok karakter bulunuyordu. Bunların bazıları, 10. sezondaki “Konunun Dışı” adlı bölümde tekrar ortaya çıkana kadar SpongeBob ile yakın arkadaş oldu.

Robot Şef: Robot Şef SpongeBob ilk olarak 2. sezondaki “Balık Kovası’na Hoş Geldiniz” bölümünde ortaya çıktı. Bu robot, SpongeBob’un beynine bağlanarak kontrol edilmeden çalışmıyordu.

Plankton’un Laboratuvarı: Plankton’un oyundaki laboratuvarı için 1. sezondaki “Plankton” bölümünden ilham alındı.

Gemiler: Plankton’un kullandığı minik sandalın yanında rafta duran şişe içinde gemiler 9. sezondaki “Sıkıcılık ve Zenginlik” bölümünde görülmüştü. Bu bölümde Plankton sandalla kalabalığın üzerinde gezerek hikayenin ana karakterini yakalamaya çalışıyordu.

Fred: Fred genelde sakatlanmaya yatkın olsa da burada sağlıklı görünüyor. Fred, 11. sezondaki “Bacağım!” da dahil olmak üzere SpongeBob’un birçok bölümünde yer aldı.

Gözetleme Kapısı: Plankton’un restoranı Balık Kovası’ndan karşıdaki Krusty Krab’i gözetlemek için bu kapıdan bakın.

Bu oyuna ek olarak Murder Mystery Machine, ATONE: Heart of the Elder Tree ve Stellar Commanders için yeni içeriklerin de oyuncuları beklediğini belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz