Ana Sayfa iOS iPhone’da ters selfi nasıl düzeltilir? Video

iPhone’da ters selfi nasıl düzeltilir? Video

0

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için farklı içerikler üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda iPhone’da ters selfi düzeltme işlemi olan Fotoğraflar kısmından fotoğrafın ayarlarını nasıl değiştirebileceğinizi anlatıyoruz.

iPhone’da ters selfi düzeltme nasıl yapılır?

iPhone’da çektiğiniz selfilerin galeride ters durmasını engelleyen herhangi bir ayar yok ancak bu durumu fotoğrafın üzerinde bulunan düzenle kısmından düzeltebilirsiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone’da ters selfi nasıl düzeltilir?

iPhone’da ön kamera ile fotoğraf çektiğiniz zaman her şey sorunsuz gibi gözükse bile Fotoğraflar kısmına gittiğinizde fotoğrafınızın çekildiği andaki gibi değil, ters olarak çevrilmiş olduğunu fark edebilirsiniz. Bu sorun, Android telefonlarda Ayna özelliği olarak karşımıza çıkan bir özellikle çözülebiliyor. Ancak iPhone’larda fotoğraf çekimi sırasında bu sorunu çözebilecek bir ayar yada çözüm bulunmuyor. Bunun yerine kullanıcıların yapması gereken ayarın, her fotoğrafta ayrı ayrı gerçekleştirilmesi isteniyor. iPhone’da ön kamera ile bir fotoğraf çektiğinizde, fotoğrafın içerisine gidip sağ üst kısımda bulunan Düzenle kısmına gitmeniz gerekiyor. Buradan da ters olarak gözüken fotoğrafınızı tek bir tuş ile düzenleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz