Ana Sayfa Apple Apple’dan protestolarda iPhone çalanlara büyük sürpriz

Apple’dan protestolarda iPhone çalanlara büyük sürpriz

0

ABD’de büyüyen protestolarda pek çok markayla birlikte Apple Store’lar da yağmalandı. Apple, iPhone çalan yağmacılara sürpriz bir mesaj gönderdi.

Apple’dan Apple Store’lardan iPhone çalanlara sürpriz mesaj

ABD’deki polis karşıtı protestolar büyümesinin ardından halk, gerçekleştirilen gösterilerde sesini duyurmak için  bazı eylemciler bazı mağazaları yağmaladı. Bu mağazalar arasında Apple Store’lar da nasibini aldı.

Eylemcilerin, Apple Store’u talan ederken pek çok iPhone da çalındığı görüldü. Bununla birlikte çalınan iPhone’ların seri numarasını bilen Apple, çalan kişilere bir uyarı mesajıyla gönderdi.

Apple, çalınan iPhone’ların ekranında cihazların Apple Store’lara geri getirmelerini, cihazların takip edildiğini ve devre dışı bırakıldığını vurguladı. Apple’ın uyguladığı bu yönteme nasıl reaksiyon gösterileceği belirsizliğini koruyor. Apple’ın bu yöntemi ilk kez uygulaması da dikkat çeken bir başka konu olarak görülebilir. Gelecekte bu yöntemin daha sık uygulanabileceğini gözden kaçırmamakta fayda var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz