Ana Sayfa Apple Tim Cook, çalışanlarına gündemle ilgili bir bildiri yayınladı

Tim Cook, çalışanlarına gündemle ilgili bir bildiri yayınladı

0

Apple CEO’su, çalışanlarına geçen hafta yaşanan George Floyd cinayetiyle sonrasında yaşanan protestoları ele alan bir bildiri paylaştı.

Tim Cook son günlerde yaşanan olaylarla ilgili bir bildiri paylaştı

Tim Cook, çeşitli eyaletlerde yaşanan yağma ve sokakların durumu nedeniyle belirli Apple Store‘ların kapatılmasının ardından bir bildiri paylaştı.

Tim Cook, bildirisinde Floyd’un öldürülmesini kınadı ve çalışanlarından “herkes için daha iyi, daha adil bir dünya” yaratmada değişimin birer parçası olmalarını istedi. Cook, devam eden huzursuzluğa tepki olarak bildirisinin başlığını “Amerika’nın ‘ırkçılık tarihi'” olarak koyduğunu söyledi.

Cook, bazı çalışanlarının ABD’de yaşanan ırklar arasındaki adaletsizliği nedeniyle yaşadıkları korkuyu fark ettiğini ve Apple’ın çeşitlilik konusunda güçlü olduklarını belirtti. “Daha fazlasını yapmalıyız” diyen Cook, Equal Justice Initiative de dahil olmak üzere çeşitli gruplara bağış sözü verdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz