Ana Sayfa Apple Watch Apple Pencil’ın yeni sürümü hakkında ilk iddialar gelmeye başladı

Apple Pencil’ın yeni sürümü hakkında ilk iddialar gelmeye başladı

0

Apple’ın ilk olarak 2015’te tanıttığı ile iPad Pro birlikte tanıttığı Apple Pencil’ın yeni sürümü konusunda yeni özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Apple Pencil’ın yeni sürümü farklı seçeneğiyle gelebilir

2018’de tanıtılan iPad Pro modeliyle yeni sürümü piyasaya sürülen Apple Pencil’ın bir sonraki sürümüyle ilgili herhangi bir söylenti çıkmadı. Ancak Mr.white isimli twitter kullanıcısı bir sonraki Apple Pencil sürümüyle siyah renk opsiyonuyla gelebileceğini söyledi.

Konuyla ilgili fazla bilgi bulunmaması nedeniyle, üçüncü nesil Apple Pencil’ın ne zaman satışa sunulacağı veya bu tahminin neye dayandığı belirsizliğini koruyor. iPad Pro serisinin yeni üyesi bu yılın Mart ayında piyasaya sürdü. Ayrıca Apple’ın profesyonel tabletlerinin mini LED çeşitleri üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Konuyla ilgili olarak kısa süre önce çıkan tedarik zinciri raporu ve analist Ming-Chi Kuo’ya göre ilk mini LED ekranlı iPad modellerinin 2021’e kadar piyasaya sürülmeyebileceğini iddia etti.

İki Apple Pencil’ın tanıtım tarihleri arasında üç yıl bulunduğunu düşünürsek, yeni nesil Apple Pencil’ın önümüzdeki sene tanıtılmasına yüksek gözüyle bakılıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz