Ana Sayfa Haberler Yeni iPad Air ile ilgili yeni sızıntı

Yeni iPad Air ile ilgili yeni sızıntı

0

Macotakara‘nın yeni raporunda Apple’ın pek yakında tanıtacağı yeni iPad Air ile gelmesi beklenen değişikliklere değiniyor.

Yeni iPad Air USB-C ile gelebilir

Raporda dördüncü nesil iPad Air’da USB-C bağlantısının yer alacağını, bir sonraki iPad mini’de ise Lightning ile devam edeceği belirtiliyor. Bununla birlikte bu modelde 11 inçlik iPad Pro’ya göre geliştirilebileceği yazıyor.

Apple hakkında yaptığı analizlerle bilinen Ming-Chi Kuo, şirketin geçen ay 2020’nin ikinci yarısında yeni bir 10.8 inç iPad ve ardından 2021’in ilk yarısında yeni bir 9 inç iPad mini yayınlayacağını bildirmişti. Kuo’ya göre, Apple’ın iki cihaz için iPhone SE’deki gibi bir strateji uygulaması öngörülüyor. Yeni iPad Air’in Face ID’yle gelme olasılığı bulunsa da, TouchID ile geleceğiyle ilgili söylentileri de vardı.

Dördüncü nesil iPad Air ile ilgili bunun dışında tasarım ve donanımla ilgili şimdilik başka bir detay bulunmuyor. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz