Ana Sayfa Haberler Yeni iPad Pro serisi hakkında detaylar sızdı

Yeni iPad Pro serisi hakkında detaylar sızdı

0

Apple’ın önümüzdeki sene tanıtması beklenen yeni iPad Pro serisi donanımı ve çıkış tarihi konularında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yeni iPad Pro serisi konusunda yeni bilgiler ortaya çıktı

Apple’ın Mart ayında tanıttığı iPad Pro’da A12Z Bionic işlemci ve yeni kamera dizilimi gibi küçük bir yeniliklerle karşımıza çıkmıştı. Bir önceki iPad Pro serisiyle arasında 18 ay bulunmasına rağmen beklentileri karşılama konusunda belirsizlik oluştu.

Apple’ın önümüzdeki sene tanıtacağı iPad Pro modelleriyle ilgili A14X işlemci ve miniLED ekran tasarımıyla geleceği konusunda dedikodular bulunuyordu. Bu konu hakkında çıkan pek çok raporda Apple’ın COVID-19 salgını miniLED ekranlı ürünlerinin  üretiminde sorunlar yaşadığı için çıkış tarihinin önümüzdeki yılın başlarına ertelendiğini iddia edildi.

Apple hakkında Twitter’da verdiği sızıntı bilgilerle tanınan @L0vetodream, iPad Pro modellerinin A14X işlemciyle 2021 yılının ilk iki çeyreğinde tanıtılacağını paylaştı. Ayrıca iki iPad modelinin J517 ile J522 kod adlarıyla geliştirildiğini de paylaştı.

A14X işlemcisi, iPad Pro’dan önce ilk olarak bu yıl içinde tanıtılacak iPhone 12 serisinde bulunacak. Yeni iPad Pro’da bulunacak işlemci, bu yıl tanıtılan iPad Pro modeline kıyasla daha yoğun ve düşük güç tüketimi sunması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz