Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone konsepti modüler tasarımıyla öne çıkıyor

Yeni iPhone konsepti modüler tasarımıyla öne çıkıyor

0

Louis Berger isimli konsept sanatçısı, iPhone modellerindeki kamera çıkıntının giderek büyüdüğünü fark ederek bir iPhone konsepti hazırladı.

Yeni iPhone konsepti modüler kamerasıyla dikkat çekiyor

Berger’in Mosaic adını verdiği içinde üç kamera lensi bulunmasının yanında bağımsız olarak da kullanılması açısından dikkat çekiyor. Berger, konsept çalışmasını akıllı telefon kamerasının bağımsız ve modüler bir cihaz olarak yeniden tanımladığını söyledi.

Konsept tasarımın ikinci parçasında ise büyük bir ekran, daha güçlü işlemci ve bütün gün kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcılar, iki modülü birlikte kullanmak istediğinde küçük bir iPhone modeline sahip olma imkanı da sunuyor.

Berger’in tasarımı ayrıca telefondan ayrı olarak boyun ve bilekte kullanılma imkanı da sunuyor. Akıllı telefonların pahalı olması ve akıllı saatlerde kamera bulundurmadığını göz önünde bulundurduğumuzda bu modüler tasarım kullanışlı olmasının yanında inovatif bir aksesuar olarak öne çıkıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz