Ana Sayfa Apple Apple Gündemi! Hakkı Alkan’ın çantası, iOS 14 alacak iPhone’lar ve Apple Store!

Apple Gündemi! Hakkı Alkan’ın çantası, iOS 14 alacak iPhone’lar ve Apple Store!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için farklı içerikler üretmeye devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple Gündemi neler, bu haftaki bilmemiz gereken önemli haberler neler sizler için değiniyoruz.

Bu hafta Apple Gündemi nasıldı?

Bu hafta Apple Gündemi oldukça yoğundu. iOS 14 güncellemesi alacak iPhone modellerinin belli olmasından tutun da Apple Store’ların ne zaman açılacağına kadar birçok detay bu hafta belli oldu. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri yeni Apple Gündemi videomuz ile baş başa bırakalım.

Neler konuştuk?

Apple Gündemi videomuzda ilk olarak iOS 14 alacak cihazları konuştuk. Bu cihazlar arasında eski model iPhone kullanıcılarını sevindirecek modeller de var. Bu haberlerden sonra, iOS 14 ile beraber gelmesi muhtemel bazı özellikleri konuştuk. Bu haberden sonra sıradaki haber ise Apple’ın çıkartması muhtemel gözlük oldu. Apple Glasses olarak adlandırılması beklenen bu gözlük hakkında yorumlarımızı ve beklentilerimizi de söyledik.

Bir diğer haber ise Apple’ın 2002 MacBook Pro modeli için desteğini kesmesi oldu. Apple’ın desteğini kestiği bu model, bir süre sonra Apple’dan teknik olarak güncelleme alamayacak. Yani bu modellerden herhangi birisine sahipseniz, ve cihazının teknik bir sıkıntısı varsa acilen teknik servise gitmeniz oldukça faydalı olacak.

Apple Watch hakkında haberler de yok değil. Apple, yeni nesil saatlerinde kullanmak üzere kas üzerinden geçen elektrikleri ölçebilen bir patent aldı. Bu patent ile Apple Watch’lar daha yetenekli bir hale gelecek.

Son konumuz ise uzun zamandır açılması beklenen Apple Store’lar oldu. Apple Store, 8 Haziran 2020 tarihinde ülkemizde müşterileri ile buluşacak.

Kısacası bu videomuzda yogun bir gündem konuşmuş olduk. Videomuzu izledikten sonra Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı unutmayın. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz