Ana Sayfa Apple Apple Park çalışanları için alınan tedbirler belli oldu

Apple Park çalışanları için alınan tedbirler belli oldu

0

Bloomberg‘in Apple Park çalışanları ile ilgili yayınladığı yeni raporunda salgın döneminde  çalışmaya nasıl yeniden başlayacakları açıklandı.

Apple Park çalışanları ofise geri getirilmeye başlandı  

Apple, COVID-19 pandemisi nedeniyle şirket faaliyetlerini geçici olarak kapatması nedeniyle geçen aydan beri kademeli olarak işe dönüş planlıyor. Bloomberg, Apple’ın öncelikli projeleri tamamlamak adına çalışması gerekli olan donanım ve yazılım mühendislerini Cupertino’daki Apple Park’a geri getirdiğini söyledi.

Şirket, ofise gelen kişilere COVID-19 bulaşıp bulaşmadığını kontrol etmek için sabit sıcaklık kontrolleri ve diğer güvenlik önlemleri de alıyor. Aynı zamanda çalışanlardan aralarında mesafe bırakması ve asansörleri aynı anda kullananan kişi sayısına dikkat edilmesi isteniyor. Dinlenme odaları ve mutfakların kapalı olmasının yanında bütün çalışanların maske takması da gerekiyor.

Apple’ın perakende ve insan kaynakları müdürü Deirdre O’Brien gibi bazı Apple yöneticileri de Apple Park’a geri dönüyor. Pandeminin yeninden kötüleşmesi halinde bu planlar değişme ihtimali de bulunuyor.

22 Haziran’da gerçekleşecek WWDC öncesinde Apple çalışanlarının bu projeler üzerine kendilerini adaması muhtemel görünüyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz