Ana Sayfa Haberler iPadOS’in beta sürümünde yeni özellikler bulundu

iPadOS’in beta sürümünde yeni özellikler bulundu

0

9to5Mac, Apple’ın bu hafta içinde yayınladığı iPadOS‘in beta sürümünde bulunan kodlarda yeni özellikler üzerinde çalıştığını keşfetti.

iPadOS’in beta sürümünde klavyeler için yeni özellikler bulundu

iPad kullanıcılarının en genel şikayetleri arasında Apple’ın Magic Keyboard‘larda işlev tuşlarının bulunmaması yer alıyor. Kullanıcılar, ekran parlaklığı gibi ayarlar için iPad’lerinin Ayarlar kısmından veya Denetim Merkezi üzerinden ayarlayabiliyor. Bununla birlikte 9to5Mac, iPadOS 13.5.5 beta kodlarında bazı işlev tuşlarına alternatif yeni klavye kısayolları gösteren referanslar bulundu.

Ancak kodlarda bulunan kısayollar etkinleştirilmedi ve özelleştirilebilir olup olmadığı da belirsizliğini koruyor. iPadOS 13’te Escape tuşunu Caps Lock  olarak kullanmak gibi değiştirici anahtarlarını yeniden eşleştirme imkanı yer alıyor.

iPadOS’te bulunan kullanıcı arayüzü, macOS’te olduğu gibi harici bir klavyeyle ekran parlaklığı ayarlamak gibi işlev tuşlarını kullanma seçeneği bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz