Ana Sayfa Apple Watch watchOS 7 hakkında yeni bilgiler detaylandırıldı

watchOS 7 hakkında yeni bilgiler detaylandırıldı

0

22 Haziran’da gerçekleşecek WWDC etkinliğinden yaklaşırken Twitter’da watchOS 7 ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Son zamanlarda Apple hakkında yaptığı paylaşımlarla bilinen Fudge isimli kullanıcı son olarak watchOS 7 hakkında paylaşımlar yaptı. Fudge, paylaşımlarında Apple Watch‘ların uyku takibi yapabilmesi için şarjının yüzde 30’dan fazla olması gerektiğini söyledi. Fudge’ın bu paylaşımı watchOS 7’de uyku takibi özelliğinin geleceğine de işaret ediyor.

Fudge, bu özellikle Rahatsız Etme özelliği de otomatik olarak açılacağını ve Apple Watch’un ekranı da kilitli kalacağını söyledi. Bu sayede kullanıcıların uykusu hiçbir şekilde etkilenmeyecek. Kullanıcıların erken uyanması halinde özellik alarmı ve uyku modunu kapatmaya dikkat etmesinde fayda var.

Bu özelliğin watchOS 7’deki Denetim Merkezi üzerinden açılmasının da mümkün olması bekleniyor. Apple’ın bu özelliği bu sene piyasaya süreceği Apple Watch Series 6’ya özel olarak sunup sunmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Uyku takibi özelliği Apple Watch sahipleri tarafından uzun zamandır bekleniyor. Bu nedenle Apple’ın watchOS 7’de bu özelliği eklemesi halinde güzel geri dönüş almasına kesin gözüyle bakılıyor.

watchOS 7′ de bu özelliğin yanında çeşitli sağlık odaklı özelliğin de gelmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz