Ana Sayfa Apple Card Apple Card ile Mac ve iPad almak kolay hale geliyor

Apple Card ile Mac ve iPad almak kolay hale geliyor

2

Apple’ın popülerleşmesini sürdüren ödeme sistemi Apple Card ile  çeşitli Apple ürünlerini almak isteyen kullanıcılara, taksit imkanı sunulacak.

Apple Card ile Apple ürünlerine taksit imkanı sunulacak

Bloomberg tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre taksit seçeneği iPad, Mac ve AirPods gibi ürünler için geçerli olabilecek. Kullanıcılar, herhangi bir vade farkı olmadan 12 aylık ödeme sistemi sunulacağına dikkat çekiliyor.

Bütün iPad ve Mac modelleri için geçerli olmasının yanında Apple Pencil, iPad klavyeleri ve Pro Display XDR gibi giyilebilir ürün ve aksesuarlar için de aynı ödeme seçeneği  sunulacak.

Bununla birlikte HomePod ve Apple TV almak isteyen kullanıcılar için Apple Card ile 6 aylık taksit seçeneği sunuluyor. Taksit seçeneklerinin Apple Wallet uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilebileceği de açıklamalar arasındaki dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor.

Apple Card ile iPhone alacak kullanıcılara 24 ay taksite ek olarak yüzde 3 nakit iadesi de yapılıyordu. Şimdi 12 ay seçeneği ile Apple ürünlerinin taksitli satış imkanı, doğrudan doğruya Apple’ın ödeme sistemi ile mümkün hale getirildi. Apple Card’a gelen yeni seçeneklerde yüzde 3 nakit iade işleminin devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz