Ana Sayfa Apple Apple’ın yeni patent başvurusu onaylandı

Apple’ın yeni patent başvurusu onaylandı

0

Sürekli olarak aldığı patentlerle bilinen Apple, aynı ortamda olunmasa bile grup selfie çekim seçeneğini sunan yeni patent başvurusu onaylandı.

Apple’ın aldığı yeni patent ortaya çıktı

Apple’ın yeni patenti, kullanıcılara farklı yerde olmalarına rağmen grup selfie çekimini mümkün hale getiriyor. Kullanıcılar, cihazlarının ön kameralarını açtığında üst bölümde davet et seçeneği ortaya çıkıyor. İlk selfie çekmeyi planlayan kullanıcının ardından, davet edilen kişi/kişilere direktifler sunuluyor. Bu direktifler doğrultusunda grup selfie çekimi mümkün hale geliyor.

Şimdilik onaylanmış patent başvurusunun detayları belirsizliğini koruyor. Apple’ın aldığı bu patent pandemi süreciyle ilgili görünüyor olsa da patentin başvurusu 2018’de yapılmış. Bu sebeple Apple’ın pandemi süreci kapsamında geliştirdiği bir yenilik olmadığını da belirtmekte fayda var.

Patent başvurusu onaylanan bu özelliğin ne zaman kullanımına sunulacağı veya kullanıma sunulup sunulmayacağı merak edilen konular arasında yerini aldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz