Ana Sayfa Apple Apple geliştiricileri, hesaplarını yenilemede sorun yaşıyor

Apple geliştiricileri, hesaplarını yenilemede sorun yaşıyor

0

Apple geliştiricileri, Apple Geliştirici Programı‘na hesabına kaydolma veya yenileme konularında sorunlar yaşadığını bildirdi.

Apple geliştiricileri hesap yenileme konusunda problem yaşıyor

Apple Geliştirici Forumu’nda yapılan paylaşımlarda geliştiriciler, geçtiğimiz seneden üyelik yenileme konusunda yaşadıklarını söylüyor. Bu problemi yaşayan geliştiricilerin ağırlıklı olarak ABD dışında bulunması da dikkat bir nokta olarak görülebilir.

Geliştiriciler, sorunun diğeriyle ilgili olduğunu söylediği için çözüm olmadan bir sorun olduğu ortaya çıktı. Bankalar ödeme talebi almadıklarını söylüyor. Apple Destek ise problemin banka tarafında  bulunduğunu belirtiyor.

Yaşanan sorun nedeniyle abonelikleri sona eren geliştiricilerin, geliştirici hesabında bulunan bütün uygulamaların App Store‘dan kaldırılma olasılığı bulunuyor. Apple, geliştiricilerin karşılaştığı problem konusuda herhangi bir açıklamada bulunmadı. 22 Haziran‘da gerçekleşecek WWDC öncesinde geliştiricilerin karşılaştığı bu sorunun çözülmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz