Ana Sayfa Haberler iOS 14 ile uzun zamandır beklenen özellik gelebilir

iOS 14 ile uzun zamandır beklenen özellik gelebilir

0

WWDC 2020 giderek yaklaşırken iPhone 12 ve iOS 14 ile ilgili çıkan sızıntı ve söylentiler tüm hızıyla gelmeye devam ediyor.

iOS 14 ile iPhone aramaları yolda!

iOS 14 ile ilgili meraklı bekleyiş son hızıyla sürüyor. Günden güne özellikler hakkında yeni varsayımlar ortaya çıkarken, IT Home’un son sızıntısının gerçekleşmesi oldukça muhtemel gözüküyor.

IT Home’un haberine göre iOS 14’te iPhone aramaları kaydedilebilme özelliği bulunacak. Ortaya çıkan ekran görüntüsünde “Telefon ve FaceTime aramaları” kısmında sesli arama kaydetme seçeneği bulunuyor. Apple’ın Ayarlar uygulamasına eklenen bu özellik hakkında “Bu cihazdaki bütün görüşmelerin kaydedilmesini sağlar” şeklinde açıklanıyor.

Bazı ülkelerde yasal olarak arama kaydının tutulması yasak ancak tıpkı FaceTime için ülke ve bölgelere göre üretilen iPhone’ların, yine bu özelliğe göre de üretilmesi gerekiyor. AppStore’da yer alan uygulamalarla iPhone’larda arama kaydı tutulabiliyor, ancak bu özelliğin iOS’da yerleşik olarak yer almasıyla daha stabil bir performans sunması bekleniyor.

22 Haziran’da gerçekleşecek WWDC 2020 ile iOS 14 tanıtılması ve ilk Beta sürümünün geliştiricilere sunulması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz