Ana Sayfa Apple Apple, Apple Store’larda Mac takas programı planlıyor

Apple, Apple Store’larda Mac takas programı planlıyor

0

Apple, iPhone ve iPad‘lerde olduğu gibi Apple Store‘larda Mac‘lerin ürün değişim hizmeti ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.

Apple Store’larda merakla beklenen hizmet gelebilir

Apple Store müşterileri, verecekleri eski Mac bilgisayarı ile yeni bir Mac, başka bir cihaza ya da hediye kartı alabilir. Apple Store’larda iPhone ve iPad‘de yenileme hizmeti sunuluyordu. Ancak macOS ile çalışan cihazlar için bu hizmet yer almıyordu.

Bloomberg tarafından yayınlanan yeni rapora göre Apple Store çalışanlarına bu konuyla ilgili bilgi verildi. 15 Haziran‘da ABD’de ve 18 Haziran‘da Kanada’da başlaması beklenen bu hizmetin ülkemiz de dahil olmak üzere diğer ülkelerde ne zaman başlanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Apple, Mac’ler için bu hizmetini daha önce websitesi üzerinden gerçekleştiriyordu. Bu hizmeti almak isteyen Mac kullanıcıların verecekleri bilgisayarın konfigürasyon ve kullanım performansına göre değiştiğini de gözden kaçırmamakta fayda var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz