Ana Sayfa Haberler iOS 13.6’nın ikinci beta sürümü yayımlandı

iOS 13.6’nın ikinci beta sürümü yayımlandı

0

Apple, 22 Haziran tarihindeki WWDC 2020 etkinliğinde tanıtacağı iOS 14’ü tanıtmadan önce güncellemelerine iOS 13.6‘nın ikinci beta sürümü ile devam ediyor.

iOS 13.6’nın ikinci beta sürümü kullanıma sunuldu

Apple, iOS 13.4.5’te olduğu gibi iOS 13.5.5’te de isim değişikline gitti. Bu kapsamda iOS 13.5.5 sürümü iOS 13.6, iPadOS 13.5.5 sürümünde ise iPadOS 13.6 olarak karşımıza çıkıyor. İsim değişikliği Apple’ın yeni bir SDK’ye geçiş yaptığı anlamına geliyor.

iOS 13.6’da Apple News uygulamasına ses desteğini kazandırması yani Apple News+ Audio servisini kullanıcılara sunması bekleniyor. iPadOS 13.6’da ise iPad kullanıcılarına klavye kısayolları ile daha iyi bir kullanım deneyimi sunuyor.

Ayrıca Apple’ın Sağlık uygulamasına eklenen yeni özellik ile kullanıcılar, çeşitli hastalıkların semptomlarını hızlı ve kolay bir şekilde ekleyebiliyor.

Bu belirtiler arasında vücut ağrıları, baş dönmesi, mide bulantısı, baş ağrısı gibi çeşitli rahatsızlıklar bulunuyor. Bu yeni özelliğin yaşanan herhangi bir sağlık sorununda profesyoneller ile iletişim kurmanın daha kolay olması adına eklendiği belirtiliyor.

Bu sürümün WWDC öncesinde yayımlanıp yayımlanmayacağı belirsizliğini koruyor. Etkinliğin gerçekleşmesine yaklaşık iki hafta bulunduğunu göz önüne alırsak, Apple’ın beta sürecini kısa sürede tamamlayıp yayımlanması gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz