Ana Sayfa App Store Facebook Messenger’da Face ID ve Touch ID test ediliyor

Facebook Messenger’da Face ID ve Touch ID test ediliyor

0

Facebook Messenger’ın iOS sürümünü daha güvenli hale getirilmesi için Face ID ve Touch ID kullanımının test edildiği bildirildi.

Facebook Messenger uygulamasına Face ID ve Touch ID geliyor

Engadget‘ın haberine göre Facebook, Messenger kullanıcıların mesajlarını daha güvenli hale getirmek üzere yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde, iPhone kullanıcıları WhatsApp uygulamasında olduğu gibi gelen mesajlarını Face ID, Touch ID veya parolalarını kullanarak doğrulaması gerekecek. Ayrıca, yeniden kimlik doğrulaması için uygulamadan ayrıldıktan sonra belirli bir süre belirleme seçeneği de sunulacak.

Ekran görüntülerinden, kullanıcıların yeni güvenlik özelliğini açıp kapatabilecekleri ve özelliğin zamanlaması için çeşitli seçenekler sunuluyor. Facebook, kullanıcılarına özel mesajlarını korumak için daha fazla opsiyon ve kontrol etme imkanı sunmak istiyor. Kullanıcılar, Messenger uygulaması kapalıyken gelen iletilere doğrudan bildirimler üzerinden yanıt verebilir ve gelen çağrıları yanıtlayabilir.

Facebook, uygulamada hiçbir Face ID veya Touch ID verisinin iletilmediği veya saklanmadığının da altını çizdi .


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz