Ana Sayfa Apple Bir sonraki iMac modeli hakkında yeni bilgilere ulaşıldı

Bir sonraki iMac modeli hakkında yeni bilgilere ulaşıldı

0

Tasarım bakımından büyük bir değişikliğe ihtiyaç duyan iMac hakkında çıkan bir sızıntıya göre Apple, WWDC‘de yepyeni bir iMac modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir rapora göre yeni iMac modeli, iPad Pro’ya benzer bir geleceği açıklandı. Bu raporun ardından iOS 14‘ün kodlarında yeni iMac’ın tasarımı ortaya çıkarıldı.

iFinder” isimli Twitter kullanıcısı tarafından yayınlanan tweet’te yeni iMac’in nasıl görüneceğine dair bir paylaşım yaptı. Paylaşımdaki tasarım, pikselli görünmekle birlikte ilk görsele dikkatli bakarsanız, bu sene tanıtılacak iMac’in geçtiğimiz sene Mac Pro ile birlikte tanıtılan Pro Display XDR‘ye benzerliği göz çarpıyor.

iMac modelinde Ryzen işlemcileriyle geleceğinin doğrulanmadığı için Intel işlemciyle gelebileceğini de ön görebiliriz. Bununla birlikte, gelişmiş Navi grafik işlemci seçeneklerinin yanı sıra bir T2 güvenlik yongasının eklenmesi ve Fusion Drive‘ın kaldırılması bekleniyor. Apple’ın Fusion Drive yerine, yeni iMac için hızlı ve fonksiyonel bir kullanım sunabilen bir PCIe NVMe SSD’lerle gelebileceği düşünülüyor.

Apple’ın iMac, işlemci, işletim sistemi ve daha fazlasının anlatılacağı WWDC, 22 Haziran’da yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz