Ana Sayfa Apple Apple Design Awards’un gerçekleşeceği tarih duyuruldu

Apple Design Awards’un gerçekleşeceği tarih duyuruldu

0

Geçtiğimiz hafta WWDC’nin etkinlik programını açıklayan Apple, 29 Haziran’da gerçekleşecek Apple Design Awards hakkında detaylar paylaştı.

Apple Design Awards’un tarihi açıklandı

WWDC etkinliğinden sonraki hafta gerçekleşecek Apple Design Awards etkinliğini duyurdu. Bu etkinlik normalde WWDC ile aynı hafta içinde gerçekleşirdi ancak Apple WWDC etkinliğinin bütün hafta sürecek olması nedeniyle bu etkinliği sonraki haftanın başına almaya karar verdi.

Apple, kazananlara fiziksel olarak verilecek ödülün yanı sıra Apple ürünleri ve aksesuarlarının verileceği törenle ilgili olarak “Dünya çapında milyonlarca geliştirici tarafından oluşturulan uygulamalar ve oyunlar, insanların günlük yaşamları üzerinde olumlu bir etki yarattı. Yaratıcılığını, zekâlarını ve düşünce şekillerini kutladığımız geliştiriciler için yaptığımız Apple Design Awards’ta bize katılın” ifadelerini kullandı.

Cupertinolu şirket, ayrıca WWDC etkinliğinde bu sene yer alan birebir geliştirici etkinliği konusunda açıklama yaptı. Randevulu etkinlikler, 10 ile 55 dakika aralığında olmak üzere Webex sesli çağrı aracılığıyla gerçekleştirilecek. Görüşmeyi kayıt almanın yasak olduğu için geliştiriciler, talep edilmesi halinde ekranlarını görüştüğü Apple mühendisiyle paylaşabilecek.

Geliştirici Laboratuvarları, 23 Haziran – 26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Randevular, Apple Geliştirici Programı, Apple Geliştirici Girişim Programı ve Swift Student Challenge kazananlarına açık olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz