Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisinin kutu içeriği hakkında şaşırtıcı iddia

iPhone 12 serisinin kutu içeriği hakkında şaşırtıcı iddia

3

Piyasaya sunulma tarihinde gecikme yaşanması beklenen iPhone 12 serisinin kutu içeriği hakkında yeni bir iddiayla gündeme geldi.

iPhone 12 serisinin kutu içeriğinde EarPods bulunmayabilir

Son zamanlarda hakkında çıkan sızıntılarla gündemdeki yerini koruyan iPhone 12 hakkında üzücü bir sızıntı geldi. Apple hakkında isabetli sızıntılarla bilinen Wedbush analisti Dan Ives tarafından yayınlanan yeni araştırma raporunda, yeni iPhone’ların kutu içeriği hakkında önemli iddialarda bulundu.

Dan Ives’ın iddiasına göre Apple’ın bu sene piyasaya süreceği yeni iPhone modellerinin kutu içerisinde EarPods kulaklıkları yer almayacak. Apple’ın bu konudaki stratejisi hakkında Ives; “Apple’ın bu hamlesi maliyetleri azaltmasının yardımcı olmasının yanında AirPods satışlarında da gözle görülür seviyede artış olmasını sağlayacak” dedi.

Ives, daha önce paylaşmış olduğu yatırımcı notunda Apple’ın AirPods satışlarını artırması için önemli bir yol izleyeceğinin altını çizmişti. Ives’in iddiaları gerçek olursa, Apple ilk kez kulaklık bulundurmayan iPhone modellerini kullanıcının beğenisine sunacak. Ives’in doğru bulmayan bir kesim olsa da, Apple hakkında yaptığı isabetli sızıntı bilgilerle bilinen Ming-Chi Kuogeçtiğimiz ay Ives’in iddiasını destekleyen nitelikte bir rapor yayınlamıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Eirpods koymayacaklarsa yine iyi ya ben şarj adaptörüde koymazlar diye düşünüyordum, apple abi bilgisayardan şarj edin falan der diyodum. Yine iyimiş sevindim :))

    • Apple, iPhone X ile birlikte tanıtıp daha sonra satışa sunmadığı AirPower benzeri bir ürünü satışa sunacağı zaman kutu içeriğinde şarj adaptörünü de kaldırabilir.

  2. Apple hala aynı . insanları kutu içeriğinden mahrum bırakıp fazladan 10 larca 100 lerce dolar fazladan ödemeye mecbur bırakıyor. üretim maliyeti düşürmek diye bahane olamaz. Maliyet düşüyormuş ama iphone her sene daha pahalıya geliyor. Kendi dediğine bile inanmamıştır. hiç değiştirmediği iş görür den ileri geçmeyen teknolojisi değişmeyen kalitesiz kulaklıklarını birde gidip 10 dolardan daha pahalıya satıyor. daha ucuza daha kaliteli kulaklıklar alınabilir. örneğin samsung akg kulaklıkları. fiyatına göre akg den daha iyi performans veren yok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz