Ana Sayfa AirPods iPhone 12’de EarPods sürprizi yaşanabilir

iPhone 12’de EarPods sürprizi yaşanabilir

0

Apple hakkında yaptığı analizlerle bilinen Ming-Chi Kuo’ya göre Apple’ın iPhone 12 hakkında yapılan yeni tahmine göre kutu içeriğinde EarPods bulunmayabilir.

Apple’ın iPhone 7 ile birlikte lightning girişli kulaklık ile geliyordu. Ancak yeni iddiaya göre yeni nesil iPhone modellerinin kutu içeriğinde bu kulaklık yer almayacak.

Apple’ın iPhone 7’nin tanıtım etkinliğinde karşımıza çıkan AirPods,günümüz kablosuz kulaklıklarına ilham veren ürünler arasında yer alıyor. İlerleyen yıllarda kablosuz kulaklıkların hızla yaygınlaşması nedeniyle geniş bir kitle tarafından kullanılıyor.

iPhone 12’de EarPods bulunmayabilir

Apple hakkında yaptığı analizlerle tanınan Ming-Chi Kuo, AirPods satışlarının artırmak için iPhone 12 kutu içeriğinde EarPods’un yer almayacağını iddia etti. Bu sene piyasaya sürülen AirPods Pro’nun satış adediyle ilgili olarak 93 milyon tahmininde bulunan Kuo, Apple’ın bu sebeple yeni nesil iPhone modellerinin kutu içeriğinde değişikliğe gidebileceğini söyledi.

Kuo’nun  gerçekleşirse iPhone kullanıcıları  EarPods’u 229₺‘ye, AirPods ise 1099 ₺den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

iPhone 7’de 3.5mm jak girişi kaldırıldığında kutu içeriğinde bir dönüştürücü yer alıyordu. Ancak bu dönüştürücü iPhone XR ve XS ile XS Max‘in modellerinden itibaren kutu içeriğinden  kaldırıldı. Eğer iPhone 12 kutu içeriğinde bir kulaklığın bulunmaması halinde kullanıcılar tarafından olumsuz geridönüş alabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz