Ana Sayfa App Store Twitter, iOS cihazlarında yeni bir özelliği test ediyor

Twitter, iOS cihazlarında yeni bir özelliği test ediyor

0

Twitter, iOS ve iPadOS  kullanıcılarının sesli tweet atmasını mümkün hale getiren yeni bir özelliği test etmeye başladığını açıkladı.

Twitter yeni bir özelliği sunmak üzere çalışıyor

Kullanıcılar, yazılı tweetlerde olduğu gibi sesli tweet’lerde de ses kayıt süresi içinde paylaşım yapacak. Kullanıcılar, 140 saniye içinde yapacağı ses kayıtlarını akıllı telefon, tablet ve bilgisayarları üzerinden dinleyebilecek. Ses kaydının yanında yazı yazmak da mümkün olacak. Bu sayede ses kaydıyla ilgili başlık veya bilgi paylaşımı da yapabilecek.

Twitter bu özelliği şimdilik sınırlı sayıda kullanıcı için aktif duruma getirdi. Ancak bütün kullanıcılar bu içerikleri dinleyebilir. Twitter tarafından açıklamada bu özelliğin zaman içinde bütün kullanıcılara sunulacağını da belirtildi. Kullanıcıların 140 saniye sınırını aşması halinde hemen ardından kaydetmeyi sürdürecek. Böylece kullanıcılar, her paylaşımın ardından uğraşmak zorunda kalmayacak.

Twitter, bu yenilik ile kullanıcıların düşüncelerini daha kolay ve anlaşılır şekilde paylaşmasını amaçladığını vurguladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz