Ana Sayfa Apple Apple, iOS 14 ile Podcast’ler uygulamasına yeni özellikler ekleyebilir

Apple, iOS 14 ile Podcast’ler uygulamasına yeni özellikler ekleyebilir

0

Apple, pazartesi günü gerçekleştireceği WWDC20‘de tanıtacağı iOS 14 ile birlikte Podcast’ler uygulamasına yeni özellikler sunacak.

Apple, Podcast’ler uygulaması için yeni özellikler üzerinde çalışıyor

9to5Mac‘in özel haberine göre, iOS 14 ile birlikte kullanıcılara o an dinledikleri podcast doğrultusunda yeni seçenekler sunulacak. Apple’ın uygulamaya bu özelliğin Apple Music’te yer alan “Senin İçin” özelliğine benzer bir şekilde düzenlemesi bekleniyor. Apple Music’te bu özellik ile yeni şarkılar, sanatçılar veya albümleri öneren bir algoritma kullanılıyor. Podcast’ler uygulamasında da kullanıcılar, dinleme tercihlerine göre  önerilerde bulunulması öngörülüyor.

Apple, iOS 14 ile podcast üreticilerine bonus içerik sunma imkanını sağlayacağı iddia ediliyor. Bu özellik akıllara Apple TV’de film satın alanlara sunulan ekstra içerikleri geliyor. Bununla birlikte kullanıcı profilleri aracılığıyla arkadaşlarını takip etmek ve onların dinlediği içeriklerini görmek de mümkün hale gelebilecek.

Geçtiğimiz yıl Spotify’ın orijinal içerik üreticilerini elde etmek için büyük bir yatırım yaptığı için bu alanda pek çok  ülkede Apple’ı geride bıraktığı bildirildi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz