Ana Sayfa Apple Apple, ABD’deki bazı Apple Store’ları yeniden kapatıyor

Apple, ABD’deki bazı Apple Store’ları yeniden kapatıyor

0

Apple, ABD’nin bazı eyaletlerinde COVID-19 vakalarının ani artışlar yaşamaya başlamasının ardından bazı Apple Store’ları bir kez daha kapatıyor.

Apple, bazı Apple Store’ları tedbir amaçlı olarak kapatıyor

Bloomberg’ün haberine göre Apple; Florida, Arizona, Kuzey ve Güney Carolina‘da salgının etkisini artmaya başlaması nedeniyle Apple Store’ların kapatıldığını açıklandı.  Apple sözcüsü, hizmet verilen bazı eyaletlerdeki COVID-19 salgını sebebiyle, bu eyaletlerdeki Apple Store’ları geçici olarak kapattıklarını söyledi. Bu adımı, durumu yakından takip ettikleri aldıklarını belirten Apple sözcüsü, çalışanlar ve müşterileri en kısa zamanda görmeyi dört gözle beklediklerini de belirtti.

Apple’a göre, bu eyaletlerde onarım yapılan cihaz sahiplerinin  hafta sonu bitene kadar cihazlarını Apple Store’lardan almaları gerekecek. Apple Store çalışanları da, bu süreç içerisinde daha önce olduğu gibi maaşlarını almaya devam edecek.

Apple, dünya genelindeki Apple Store’ların yarısından fazlasını tüm dünyada yeniden açtı. Apple’ın bazı konumlarını yeniden kapatma hamlesi, Apple’ın Perakende Başkan Yardımcısı Deirdre O’Brien, gerektirdiğinde şirketin geçici olarak Apple Store’ları tekrar kapatacağını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz