Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’ın WWDC20’nin ardından yapacaklarıyla ilgili bir rapor yayınlandı

Apple’ın WWDC20’nin ardından yapacaklarıyla ilgili bir rapor yayınlandı

0

Apple önümüzdeki gün gerçekleştireceği WWDC20’nin ardından nelerin tanıtılacağıyla ilgili Bloomberg tarafından yeni bir rapor yayınlandı.

WWDC20’nin ardından neler tanıtılacak?

9to5Mac’in haberine göre WWDC öncelikle yeni yazılımlara odaklanacağı belirtilen raporda Apple’ın Mac serileri için işlemci konusunda Intel’den ARM’ye geçiş yapacağı da yinelendi. Bununla birlikte işlemci değişikliğin yanı sıra bu yıl tanıtılacak macOS işletim sistemiyle “iOS güncellemelerini bilgisayarlara taşıma”yı geliştireceğini belirtildi. Bu iOS ve iPadOS’tan macOS’a daha fazla özellik ve uygulama getirme sürecinin devam ettiği anlamına geliyor.

Raporda Apple TV ve HomePod’un yeni sürümlerinin yılın devamı için saklandığı belirtiliyor. Apple Watch için ise çocuklar için bir mod ve yeni bir uyku izleme uygulaması gelmesi öngörülüyor. Şirket, bu yıl devamında satışa sunmak üzere küçük HomePod üzerinde çalışıyor. HomePod için Spotify gibi üçüncü parti müzik hizmetlerinin entegre edileceği iddia ediliyor. iOS için ise, Apple’ın bu yıl hataları azaltmak adına yazılım test sürecini yenilemeyi sürdürecek.

Raporun sonunda Apple’ın bu sene içinde yeni Apple Watch,  yeni tasarımlı dört iPhone, yeni HomePod ve Apple TV ile birlikte iMac ve MacBook Pro’nun yeni sürümlerinin tanıtılacağına yer verilmiş. Şirket ayrıca bir kulak üstü kulaklık ile fiziksel objeleri bulmak için bir aksesuar tanıtmayı planladığı da belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz