Ana Sayfa Apple WWDC20 açılış sunumu öncesinde şaşırtıcı iddia

WWDC20 açılış sunumu öncesinde şaşırtıcı iddia

0

Sızıntı haberler ile bilinen Jon Prosser ve Max Weinbach, WWDC20 açılış sunumu öncesinde tanıtılması beklenen ürünler hakkında şaşırtıcı paylaşımlar yaptı.

WWDC20 açılış sunumunda tanıtılacak ürünler değiştirilecek mi?

WWDC etkinliklerinde genel olarak yazılımsal ürünlerin ön plana çıkarılıyor. 2018 yılında gerçekleştirilen etkinlikte yazılım dışında hiçbir yeni ürün tanıtılmamıştı.

Bu sene düzenlenecek olan WWDC20 etkinliğinde AirTags, AirPods Studio, yenilenmiş Apple TV ve iPad Pro tasarımından esinlenerek yeniden dizayn edilen iMac’in tanıtılması bekleniyordu. Ancak son edinilen bilgilere göre bu ürünler tanıtılmayabilir.

Jon Prosser, yaptığı paylaşımda etkinlikte yazılım haricinde herhangi bir ürünün tanıtılmayacağını iddia etti. Max Weinbach ve Mark Gurman da Prosser’ın bu iddiasına katıldıklarını belirtti.

Geçtiğimiz sene Mac Pro ve Pro Display XDR ürünlerini WWDC etkinliğinde tanıtan Apple, bu sene COVID-19 pandemisi sebebiyle    ürün tedariği konusunda bazı sorunlar yaşadı. Cupertinolu şirketin bu nedenle böyle bir karar almış olabileceği düşünülüyor.

Bu iddiaların doğru olup olmadığını bu akşam saat 20:00‘de gerçekleşecek açılış sunumunda hep birlikte göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz