Ana Sayfa Haberler Yeni nesil iPhone’ların maket modelleri göründü

Yeni nesil iPhone’ların maket modelleri göründü

0

Apple’ın sonbaharda içinde tanıtılıp, kısa süre içinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil iPhone’ların maket modelleri ortaya çıkarıldı.

iPhone’ların maket modelleri ortaya çıkarıldı

Yeni iPhone modellerinin maket ve kalıpları piyasaya sürülmesinden birkaç ay önce ortaya çıkıyor. Böylece yeni iPhone modellerinin duyurulması ve piyasaya sürülmesinden önce nasıl görünebileceğiyle ilgili fikir oluşmasını sağlıyor. Yeni iPhone modellerinde de bu düzen değişmedi ve yeni cihazların maket modelleri Twitter’da ortaya çıktı.

Sonny Dickson tarafından paylaşılan maket görsellerinde  daha önce çıkan söylentilerde olduğu gibi 5.4, 6.1 ve 6.7 inçlik ekran büyüklüklerinde bulunan üç farklı modelden oluşuyor

Fotoğraflarda görüldüğü gibi, Dickson tarafından paylaşılan görsellerde düz kenarlara ve üçlü arka kamera dizilimine sahip olduğu görünüyor. Cihazlarla ilgili olarak daha önce iPhone 4’e benzer bir tasarımla geleceği iddia edilmişti.

Dickson, maketlerdeki tasarımın bu yıl tanıtılacak iPhone modelleriyle bire bir aynı olmayabileceğini da belirtti. Bazı iddialara göre arka kamera dizilimine ek olarak LiDAR sensörünün yalnızca “Pro Max” modeline özel olarak geleceği düşünülüyor.

Apple’ın geçtiğimiz sene tanıttığı iPhone 11 modelinde ikili ve Pro modellerinde için üçlü kamera dizilimi sunduğunu göz önünde bulundurursak, yeni iPhone modellerinde nasıl bir arka kamera dizilimi sunacağı belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz