Ana Sayfa AirPods Pro AirPods Pro’ya güncelleme geldi

AirPods Pro’ya güncelleme geldi

0

Apple’ın yeni yazılımlardan işlemcisine kadar sayısız yeniliğin tanıtıldığı WWDC20 tüm hızıyla devam ederken AirPods Pro’ya da güncelleme yayınlandı.

AirPods Pro’ya güncelleme yayınlandı

2D27 sürüm numarası ile karşımıza çıkan güncelleme, Mayıs ayında kullanıcılara sunulan 2D15 sürüm numaralı güncellemenin yerine geldi. Apple, bu güncellemeyle AirPods Pro’yu piyasaya sürmesinden beri dördüncü güncellemesini kullanıcılara sundu.

Güncellemede yer alan yenilikler belirsizliğini korumasıyla birlikte AirPods Pro kullanıcılarının şikayeti olduğu problemler üzerinde çalışıldığı tahmin ediliyor.

Ayrıca iOS 14 Beta ile etkinlikte duyurulan yeni AirPods özelliklerinin de yer alması mümkün görünüyor.

AirPods Pro için yayınlanan güncellemenin doğrudan yükleme seçeneği bulunmuyor. Apple, kulaklıklarında yazılım güncellemelerini otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu sebeple AirPods Pro’nun kutusunda olması veya herhangi bir iOS cihaza bağlı olarak güncellenmesi için yeterli olacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz