Ana Sayfa Haberler iOS 14 Beta 1 ile iOS 13.5.1’in hızı karşılaştırıldı

iOS 14 Beta 1 ile iOS 13.5.1’in hızı karşılaştırıldı

0

iAppleBytes isimli YouTube kanalı geliştiriciler için sunulan iOS 14 Beta 1 ile iOS 13.5.1‘in hızlarını karşılaştıran bir video yayınladı.

iOS 14 Beta 1 ile iOS 13.5.1’in performansları bakımından kıyaslandı

Birinci nesil iPhone SE,iPhone 6s, 7, 8 ve XR modellerinin kullanıldığı videoda iOS 14 yüklü cihazlar iOS 13.5.1’e benzer performans gösteriyor. Bazı durumlarda da iOS 13.5.1 biraz daha hızlı performans gösterdi. Videodan örnek vermek gerekirse iOS 13.5.1 ile çalışan iPhone SE modeli iOS 14 ile çalışan iPhone SE’ye kıyasla daha hızlıydı. Ayrıca iOS 14’ün kullanıcı arayüzünde bazı sorunlar da bulunmasıyla birlikte iki işletim işletim sistemi arasında gözle görülür bir fark bulunmuyor.

Bununla birlikte iOS 14’ün ilk betası olduğunu göz önünde bulundurursak kullanıma sunulmadan önce yayınlanacak güncellemelerle değişiklikler olabilir. iOS 14’te yenilenmiş Ana Ekran deneyimi, Uygulama Kütüphanesi ve Uygulama Klipleri gibi çeşitli yeni özellikler barındırıyor. Buna rağmen Apple’ın eski cihazlarında iOS 14’te performansını aynı şekilde sürdürmesi bakımından övgüyü hak ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz