Ana Sayfa Apple Apple’dan yönetim sistemleri konusunda yeni bir satın alım

Apple’dan yönetim sistemleri konusunda yeni bir satın alım

0

Apple, kurumların çalışanlarının Apple cihazlarına uzaktan uygulama yüklemesi gibi yönetim sistemleri yazılımları geliştiren Fleetsmith‘i satın aldı.

Apple yönetim sistemleri konusunda bir girişimi satın aldı

Bildiğiniz gibi Apple, son yıllarda mevcut teknolojilerini bir adım ileriye taşımak üzere çalıştığı konularla ilgili girişimleri bünyesine katarak ilerliyor. Cupertinolu şirket, bu sefer kendi yazılımları konusunda projeler üreten Fleetsmith şirketini satın aldı.

Apple, satın alımı resmen duyurmamış olsa da, Fleetsmith anlaşmayı şirket blog sayfaları üzerinden açıkladı. Apple’ın satın alım için verdiği ücret hakkında bir bilgi bulunmuyor. Apple’ın Cihaz Kayıt Programı‘ndan yararlanan bir teknoloji geliştiren Fleetsmith, BT departmanlarının çalışanların iPhone’larını kutusundan çıkarır çıkarmaz cihazlarını çevrimiçi hale getirmesine olanak tanıyor.

Apple, Apple cihaz yönetimi alanındaki lider Jamf ile çalışmaya devam edecek olsa da bu satın alım, şirkete evden çalışan çok sayıda çalışanlar için şirketlere uzaktan yönetim seçeneği sunar.

Fleetsmith’in kurucuları, bu satın alımla ilgili memnuniyetlerini blog paylaşımlarında “Apple’a katıldığımız için heyecanlıyız” şeklinde açıkladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz