Ana Sayfa Apple Music Apple Music’in Android sürümüne yeni bir özellik eklendi

Apple Music’in Android sürümüne yeni bir özellik eklendi

0

Apple’ın iOS ile birlikte Android için de hizmet sunduğu çevrimiçi müzik platformu Apple Music için yayınladığı güncellemede yeni bir özellik eklendi.

Apple Music’in Android sürümüne yeni bir özellik dahil edildi

Apple Music’in Android uygulaması, iOS uygulamasına kıyasla aynı durumda bulunmuyor. Apple, Android platformunda rekabet ettiği uygulama sayısının fazla olması nedeniyle güncellemelerle uygulamasını iyileştirmeyi sürdürüyor. Son olarak yayınlanan Apple Music güncellemesiyle performans iyileştirmelerinin yanında  bir özellik de dahil edildi.

Apple Music’e gelen yeni güncellemeyle gelen kesintisiz çalma özelliğiyle Apple Music kullanıcıları dinlediği şarkının ardından  benzer bir şarkıyı otomatik olarak çalmaya başlıyor. Ayrıca indirilenler menüsünde değişiklikler de yer alıyor.

Cihazlarında otomatik güncellemeler açık olan Android kullanıcıları, uygulamayı otomatik olarak güncelleyebilecek.  Android’de Apple Music’i denemek kullanıcılar uygulamayı buradan indirebilirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz