Ana Sayfa Apple Apple Watch’a uyku modu getirdik! #vLog

Apple Watch’a uyku modu getirdik! #vLog

0

Sihirli Elma olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple Watch uyku takibi nasıl açılır, Apple Watch uyku modu açma nasıl yapılır sorusunu güzel bir vLog ile cevaplıyoruz.

Apple Watch uyku takibi nasıl açılır?

Apple Watch’lar için tanıtılan yeni işletim sistemi watchOS 7 ile beraber uyku modu özelliği aktif olacak. Bu özelliği kararlı bir şekilde kullanabilmek için 3-4 ay beklememiz gerekse de bu videomuzda watchOS 7 Beta sürümünü indirdik ve uyku takibi nasıl çalışıyor sizler için denedik. Eğer siz de Beta sürümü indirmek isterseniz buraya takılamanız ve indirdiğiniz profili kurduktan sonra akıllı saatinizi güncellemeniz yeterli. Bu detaylardan videomuzun sonunda da bahsettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple Watch nasıl uyku takibi yapacak?

Apple Watch, ivmeölçer aracılığıyla uyku sırasındaki solunuma işaret eden mikro hareketleri algılayarak kullanıcının ne zaman uykuda olduğunu ve her gece ne kadar uyuduğunu kaydediyor. Apple Watch ile uyuduktan sonra, sabahları gece nasıl uyuduğunuzu uyku ve uyanıklık dönemlerini de içeren bir grafikle beraber görebiliyorsunuz. Ayrıca haftalık uyku düzeninizi gösteren bir grafik de sağlık uygulamasında kullanıcılara sunuluyor.

Apple Watch, Uyku Modu’nda Rahatsız Etme özelliğini otomatik olarak açıyor ve gece boyunca ekran parlaklığını otomatik olarak azaltıyor. Böylelikle geceler Apple Watch ışığı sizleri rahatsız etmiyor. Apple Watch, sizlere titreşim vererek veya küçük seslerle kullanıcıların uyanmasına yardımcı oluyor ve uyanma ekranında pil seviyesi gösteriliyor. Sizin şarj etme alışkanlığınıza bağlı olarak, uyku saatinden bir saat önce pil seviyesi çok düşükse, Apple Watch kullanıcılara uyumadan önce aygıtlarını şarj etmelerini hatırlatıyor.
Sizler için hazırladığımız videoyu izledikten sonra yorum yapmayı unutmayın. Ayrıca daha fazla vLog gelmesini isterseniz de videoyu beğenirseniz seviniriz!

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz