Ana Sayfa Haberler Ünlü analist, yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda konuştu

Ünlü analist, yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda konuştu

0

Apple hakkında analizleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, yeni araştırma notunda yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda düşüncelerini paylaştı.

Kuo, yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda Barclays’in iddiasını destekledi

Kuo, 5W ve 18W güç adaptörlerinin üretimine son verileceğiyle birlikte geçtiğimiz hafta sızdırılan 20W güç adaptörünün piyasaya sürüleceğini söyledi. Ayrıca bu güç adaptörünün 18W güç adaptörüne benzer bir tasarım olacağı da belirtildi.

Yeni nesil iPhone modellerinin üretim maliyetleri açısından 5G desteği sebebiyle önemli ölçüde artacağına inanan Kuo’ya iPhone 11 serisine benzer bir fiyata piyasaya sürülmesi için EarPods ve güç adaptörünü kutudan çıkararak gerçekleştirmeyi planlıyor. Apple’ın kullanıcılardan kutu içeriği nedeniyle gelecek olumsuz tepkilere çevresel korumak yaptıklarını söylemesi öngörülüyor.

Barclays‘in geçtiğimiz hafta yayınladığı raporda Apple’ın yeni nesil iPhone’ların kutu içeriğinde yalnızca Lightning-USB-C kablosu yer alacağı tahmin edilmişti.

Kuo, Apple’ın bu yıl piyasaya sürdüğü iPhone SE için 5W güç adaptörü üretimini durdurması ve 10.2 inç iPad, iPad Air ve iPad mini için 12W güç adaptörü üretimini sürdüreceği tahmin ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz