Ana Sayfa Haberler Yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda yeni iddia

Yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği konusunda yeni iddia

0

Apple’ın merakla beklenen yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği hakkında EarPods’un yer almayacağı iddiaları artarken yeni bir iddia daha geldi.

Yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği ile ilgili soru işaretleri artıyor

MacRumors’un haberine göre Barclays isimli İngiliz bankasının  analistleri, Apple tedarikçileriyle yaptığı görüşmelere dayanarak beklentilerini açıkladı. Analistler, bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinde, kutu içeriğinde EarPods’un bulunmayacağını söyleyerek Ming-Chi Kuo‘nun iddiasını destekledi.

Analistler bununla birlikte bu yıl tanıtılacak iPhone’ların kutu içeriğinde güç adaptörüyle bulunmayacağını, yalnızca bir USB-C Lightning kablosu yer alacağını söyledi. Her yıl satılan sayısız iPhone modelinde güç adaptörünün bulunmaması Apple gibi çevresel konulara dikkat eden bir şirket için mantıklı görünüyor olsa da, böyle radikal bir hareket olsa da USB-C şarj cihazı olmayan iPhone kullanıcıları açısından  hoş karşılanmayabilir.

Bu hafta içerisinde Mr White isimli Twitter kullanıcı, amiral gemisi iPhone’larda 20 watt’lık şarj adaptörünün yer alacağıyla ilgili paylaşım yapmıştı. Analistler, bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinin seri üretimini konusunda dört ila altı hafta gerisinde olduğunu iddia ediyor. Ayrıca Apple’ın yeni iPhone modellerini Eylül ayında tanıtıp, iPhone X ve iPhone XR modellerinde olduğu gibi bazı modellerin Ekim veya Kasım ayında piyasaya sürüleceğini de öne sürülüyor.

Barclays analistlerinin yapmış olduğu tahminlerin çoğunun doğru çıktığını göz önünde bulundurursak bu iddianın gerçek olma olasılığı artıyor.

Bir başka açıdan baktığımızda ise geçtiğimiz hafta AirPower hakkında çıkan gelişmeyi dikkate alırsak kullanıcıları bu ürüne yönlendirmek adına bir strateji olarak da görülebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz