Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone modelleri ertelenebilir

Yeni iPhone modelleri ertelenebilir

0

Nikkei Asian Review‘un yeni raporuna göre Apple, küresel sağlık krizi nedeniyle bu yıl tanıtacağı yeni iPhone modelleri ertelenebilir.

Yeni iPhone modelleri gecikebilir

Nikkei Asian Review, Apple’ın Çin’deki tedarik zincirininin güvenilir kaynaklarından edindiği bilgilere göre yeni nesil iPhone modellerinin seri üretiminde 1-2 aylık erteleme ile karşı karşıya olduğunu belirtti. Rapora göre Apple, bu gecikmeyi agresif bir şekilde kısaltmaya çalışıyor.

The Wall Street Journal‘ın Nisan ayının sonunda yayınladığı raporunda yeni ‌iPhone modellerinin seri üretiminde bir aylık gecikme olabileceği belirtilmişti.

Öte yandan, Apple’ın tedarikçilerinden Broadcom CEO’su Hock Tan, yeni ‌iPhone‌ modellerinin normalden daha geç piyasaya sürüleceğini söylemişti.

Apple, yeni iPhone’larda yaşanabilecek gecikmelere karşı olarak , tedarikçilerden yılın ikinci yarısında 45 milyondan fazla iPhone XR, iPhone 11 ve iPhone SE‘nin üretilmesini istemişti.

Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre, bazı yeni iPhone’ların beklenenden birkaç hafta sonra piyasaya sürülebileceği öne sürülmüştü.

Apple hakkında yaptığı analizlerle bilinen Ming-Chi Kuo da üretim sürecinde yaşanacak gecikmeler nedeniyle böyle bir durumun yaşanabileceğini söylemişti. Ayrıca 6.1 ve 5.4 inçlik iPhone’ların Eylül ayında, 6.7 inçlik modelin ise Ekim ayında seri üretime girmesini beklediğini belirtmişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz