Ana Sayfa Haberler Apple çalışanları, Scribble özelliği konusunda fikirlerini paylaştı

Apple çalışanları, Scribble özelliği konusunda fikirlerini paylaştı

0

Apple’ın yazılım mühendisi Jenny Chen ve ürün müdürü Stephen Tonna verdikleri röportajda iPadOS 14‘te yer alan Scribble özelliği hakkında konuştu.

Apple çalışanları, Scribble özelliği ile ilgili konuştu

Myke Hurley, Stephen Hackett ve Federico Viticci’nin hazırladığı Connected isimli podcast serisine konuşan Chen, Apple Pencil‘ın gelişimini anlattı. Chen, Apple Pencil’ın kısa süre içindeki gelişimini kullanıcılarının gerekli bir parçası haline geldiğini söyledi.

Kullanıcıların Apple Pencil ile yapabilecekleriyle daha akıllı olduklarını söyleyen Chen, kullanıcıların el yazısını tanıyarak kolay bir kullanım sunduğunu belirtti.

Tonna, iPadOS 14 kullanıcılarının herhangi bir metin alanına yazmasına mümkün hale getiren Scribble‘ı detaylandırıldı. iPadOS 14 ile gelen bu özellik, kullanıcıların karalamalarını yazılı metne dönüştürerek klavyeye kıyasla daha hızlı yazılmasını sağlar.

Bu özelliği sıklıkla Apple Pencil kullananlar için geliştirdiklerini söyleyen Tonna, bu isteği Apple Pencil kullanıcılarından sıklıkla duyduklarını belirtti. Ayrıca kullanıcıların bu sayede Apple Pencil’ı kullanmak için yere koymasına gerek olmadığını da vurguladı.

Chen ve Tonna, ayrıca makine öğrenimi ve iPadOS 14’ün tasarımıyla ilgili olarak da konuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz