Ana Sayfa App Store Apple’ın Dark Sky uygulaması Android’den Ağustos ayında kaldırılacak

Apple’ın Dark Sky uygulaması Android’den Ağustos ayında kaldırılacak

0

Apple’ın Nisan ayında satın aldığı popüler hava durumu uygulaması Dark Sky, 1 Ağustos’a kadar Android’de kullanılabilir olacağı açıklandı.

Dark Sky uygulaması önümüzdeki ay Android’den kaldırılacak

Android sürümünün geçtiğimiz gün kaldırılacağı planlanan Dark Sky uygulaması tarafından yapılan blog paylaşımında bir ay ertelendiği açıklandı. Uygulama, Apple’ın Mart ayında satın almasının ardından Android uygulamasını kapatmayı planladığını açıkladı.

Uygulama kaldırılmadan önce indiren Android kullanıcıları, Temmuz ayı boyunca kesintisiz erişim sunacak. Uygulama resmi olarak kapatıldığında bütün abonelerine yıllık ücretin iadesi yapılacak.

Bununla birlikte Apple, uygulamanın web sitesinde bulunan hava tahminlerini, haritaları ve yerleştirmeleri sonlandırıyor. Android uygulamasında olduğu gibi, bu özellikler de 1 Ağustos itibariyle sona erecek. Uygulamanın API’si yılın sonuna kadar işlevsel kalmasıyla birlikte yeni kayıt kabul etmeyecek.

Apple’ın bu uygulamaya olan ilgisinin uygulama arayüzünde bulunan özelliklerle ilgisinin olduğu düşünülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz