Ana Sayfa Haberler Bu sene tanıtılacak iMac modellerinin Geekbench sonuçları keşfedildi

Bu sene tanıtılacak iMac modellerinin Geekbench sonuçları keşfedildi

0

Intel, Nisan ayında masaüstü pazarına sunduğu 10’ncu nesil Comet Lake-S işlemcileriyle gelecek iMac modellerinin Geekbench sonuçları ortaya çıkarıldı.

iMac modellerinin Geekbench sonuçları sızdırıldı

Tom’s Hardware’ın haberine göre _rogame isimli Twitter kullanıcısı Geekbench’te Core i9-10910 işlemcili piyasaya sürülmemiş bir iMac’in sonuçlarını paylaştı. Intel’in bu işlemcileri Apple’a özel geliştirme olasılığı bulunuyor. Core i9 serisinin bir üyesi olan işlemci, geri kalan i9 işlemcilerle aynı temel özelliklere barındırıyor. Bunu göz önünde bulundurursak işlemcide 10 çekirdek, 20 iş parçacığı ve 20 MB L3 önbellek yer alıyor.

Geekbench verilerine göre iMac’te bulunan Core i9-10910, 3.6 GHz ile 4.7 GHz aralığında çalışıyor. Buna göre  i9-10910, Core i9-10900‘a kıyasla yüzde 28.6 daha hızlı performans gösteriyor.

Paylaşımda ayrıca, AMD’nin geçtiğimiz sene duyurduğu Radeon Pro 5300M‘nin masaüstü sürümü olduğu düşünülen, duyurulmamış AMD Radeon Pro 5300’ün bulunduğu görülüyor. Radeon Pro 5300M’in 12 Gbps GDDR6 bellekle geldiğini dikkate alırsak, Radeon Pro 5300’ün aynı şekilde gelmesi bekleniyor.

Apple’ın bu özellikleri hangi iMac modelinde sunacağı veya özel bir konfigürasyona ait olup olmadığı da belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz