Ana Sayfa Apple COVID-19 nedeniyle ABD’de kapatılan Apple Store sayısı artıyor

COVID-19 nedeniyle ABD’de kapatılan Apple Store sayısı artıyor

0

COVID-19 vakalarının artışa geçmesi sebebiyle ABD’nin yedi eyaletinde bulunan 30 Apple Store daha geçici olarak kapatılacak.

COVID-19 sebebiyle 30 Apple Store geçici olarak kapatıldı

Apple’ın bu kararıyla ABD’de yeniden kapanan Apple Store sayısı 77’ye ulaştı. Ülke genelinde 271 Apple Store bulunduğunu göz önünde bulundurursak şu anda yüzde 25’inden fazlasının yeniden kapandığı göze çarpıyor.

Apple bu kararından önce yedi eyaletinde bulunan Apple Store’ları da aynı sebepten ötürü kapatmıştı. Apple’ın bu gelişmeyi duyurmasının ardından hisse değeri düşüşe geçti. AVM’lerde bulunan Apple Store’lara gelen kişi sayısı fazla oluyordu.

Bu kadar Apple Store’ların asıl sebebi olarak ABD’de COVID-19 sürecinin olumsuz bir göstergesi olarak görülebilir. Apple sözcüsünün konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hizmet verdiğimiz bazı topluluklardaki mevcut salgın koşulları nedeniyle, bu bölgelerde bulunan Apple Store’ları geçici olarak kapatıyoruz. Biz bu adımı, durumu yakından izlediğimiz için çalışanlarımızı ve müşterilerimizi en kısa sürede görmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Pek çok Apple Store açık kalmasıyla birlikte zaman içerisinde değişiklik olabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz