Ana Sayfa Apple MacBook bataryasına yapılmaması gereken hatalar!

MacBook bataryasına yapılmaması gereken hatalar!

1

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda MacBook batarya sağlığı koruma hakkında birçok bilgi veriyoruz. Eğer bir Apple taşınabilir bilgisayara sahipseniz, yapmamanız gereken hataları da sıraladık!

MacBook batarya sağlığı koruma için dikkat edin!

Sihirli Elma YouTube kanalında bilgilendirici videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Eğer bir Apple taşınabilir bilgisayara sahipseniz yapmamanız gereken bazı hatalar bulunuyor. Bu hatalar MacBook pil sağlığını kötü yönde etkileyebiliyor ve sizlere uzun vadede masraf çıkarabiliyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri birçok bilgi verdiğimiz videomuz ile baş başa bırakalım.

Nelere dikkat edelim?

Bu videomuzda Apple’ın taşınabilir bilgisayarları olan MacBook’ların bataryası hakkında genel bir bilgi verdik. Bu bilgiler içerisinde MacBook’ları neden sürekli olarak şarda tutmamanız gerektiğini detayları ile beraber anlattık. Değindiğimiz bir diğer konu da MacBook pil döngüsü oldu. Pil döngüsü nasıl ölçülür, pil döngüsü nasıl değerlendirmeli sizlere anlattık.

MacBook’ları sevmemizin en büyük sebepleri belki de şarja bağlı olmadan uzun kullanım süreleri. Bu kullanım süresini bizlere sağlayan MacBook pilleri nasıl şarj edilmeli, uzun süre kullanmayacaksak nelere dikkat etmeliyiz sizlere anlattık. Video içerisinde bahsettiğimiz detayları kontrol etmek ve Apple Destek’e ulaşmanız içinde gerekli linkleri videomuzun açıklama kısmında bulabilirsiniz.

Videoyu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve yorum yapmayı unutmayın. Başka videolarda görüşmek üzere iyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Yanlış bir bilgilendirme var. Anakart üzerinde fişe takılı olduğunda max şarja geldiğinde devre kesici var. Fazla şarj pilin şişmesine neden olur. Apple destekteki arkadaşların tek düşüncesi cycle tamamlayan pili değiştirelim daha çok para kazanalım olayı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz