Ana Sayfa AirPods AirPods 3, AirPods Pro’ya benzer özelliklerle gelebilir

AirPods 3, AirPods Pro’ya benzer özelliklerle gelebilir

0

TF Securities analisti Ming-Chi Kuo, AirPods 3‘te daha önce piyasaya sürülecek AirPods modellerine göre karmaşık bir donanımla geleceğini söyledi.

Ünlü analist, AirPods 3 ile ilgili konuştu

Kuo, yeni nesil AirPods modelinde AirPods modelinde yer alan H1 çipinin sunduğu gürültü engelleme gibi özellikler bulunacağını belirtti. Kuo geçtiğimiz gün yayınladığı araştırma notunda Apple’ın, önümüzdeki sene tanıtılacak AirPods modeli ile yeni bir teknolojiyi tanıtacağını da açıkladı.

Kuo, tasarım bakımından yeni AirPods modelinin donanım bakımından olduğu gibi tasarım bakımından da AirPods Pro‘ya benzeyeceğinin de altını çizdi. Kuo, yeni nesil AirPods’un önümüzdeki senenin ilk yarısında tanıtılacağını AirPods Pro parça tedarikçilerinin bileşen sevkiyatlarında yaşanacak artış ile tahmin edilebilir.

Kuo, AirPods sevkiyatlarının bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinin kutu içeriğinde EarPods bulunmama ihtimali nedeniyle yüzde 65.1 oranında artacağını öngörüyor. Bununla birlikte AirPods modellerine ilgiyi artırmak üzere yeni kampanyalar düzenlemesi de mümkün.

Öte yandan bu yılın AirPods satışlarında yüzde 28 oranında artacağına dair araştırma sonuçları da yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz