Ana Sayfa Apple iPadOS 14 Public Beta yayınlandı!

iPadOS 14 Public Beta yayınlandı!

0
Apple tarafından iPadOS 14 Public Beta yayınlandı! - SihirliElma.Com

Apple yeni yazılım güncellemelerini WWDC 2020 etkinliğinde bizlerle paylaşmıştı. Yeni iOS, iPadOS, macOS güncellemeleri gelen yeniliklerle birlikte dikkatleri de üstüne topladı. Bugün ise iPadOS 14 Public Beta yayınlandı!

iPadOS 14 Public Beta çıktı!

WWDC 2020 ile birlikte tanıtılan yeni yazılım güncellemeleri Public Beta için hazır. iPadOS 14, iPad’lerin temel deneyimini doğrudan değiştiren önemli bir güncelleme oldu.

Öncelikle iPadOS 14 için beklenen bazı özellikler vardı. Bunlardan birçoğu beklendiği gibi tanıtıldı. Bu özellikler arasında şüphesiz artık iPad ve Mac arasındaki sınırın kalkıp birbirine iyice yaklaşması yatıyor.

Apple tarafından iPadOS 14 Public Beta yayınlandı! - SihirliElma.Com

Tabii ki bunlarla birlikte iOS 14 tarafına gelen birçok özellik, iPadOS tarafına da eklenmiş durumda. Notlara yazı yazma deneyimini daha işlevsel bir hâle getiren Apple, çizimlerden farklı sembollere kadar, bu işlemlerin kontrollerini kolaylaştırdı. Artık kullanıcılar bu konuda daha çok kontrole sahip.

Ayrıca iPadOS sürümü artık çok daha akıllı. Tarayıcı içerisinde yer alan arama çubuğuna el yazısıyla yazılan yazıları kolaylıkla tanımlayabiliyor ve sizlere çok daha iyi bir kalem deneyimi sunmayı hedefliyor. Sizler de daha erken bu deneyimi yaşamak için iPadOS 14 Public Beta programına katılabilirsiniz.

Public Beta sürümü nasıl yüklenir?

Public Beta sürümünü yüklemek için buraya tıklayarak Beta Yazılım Programı’na kayıt olmanız gerekiyor. Adımları tamamladığınızda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünde Public Beta güncellemesini göreceksiniz.

iPadOS 14 güncellemesi alacak cihazlar

– iPad Pro 12.9 inç (4. jenerasyon)
– iPad Pro 11 inç (2. jenerasyon)
– iPad Pro 12.9 inç (3. jenerasyon)
– iPad Pro 11 inç (1. jenerasyon)
– iPad Pro 12.9 inç (2. jenerasyon)
– iPad Pro 12.9 inç (1. jenerasyon)
– iPad Pro 10.5 inç
– iPad Pro 9.7 inç
– iPad (7. jenerasyon)
– iPad (6. jenerasyon)
– iPad (5. jenerasyon)
– iPad mini (5. jenerasyon)
– iPad mini 4
– iPad Air (3. jenerasyon)
– iPad Air 2


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz