Ana Sayfa Haberler iPhone parolasını unutursanız ne olur?

iPhone parolasını unutursanız ne olur?

1

Sihirli Elma YouTube kanalında farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda iPhone parola sıfırlama nasıl yapılır sorusunu cevaplıyoruz. iPhone parola unutma gibi bir hata size pahalıya mal olabilir.

iPhone parola sıfırlama

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için önemli videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. iPhone parolasını unutursanız ne yapmanız gerekiyor bilmenizin yanı sıra, parolayı unutmadan önce almanız gereken önlemlere de yakından bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone parolasını unutursanız ne olur?

Apple, iPhone’lar hakkına en çok gizlilik ve güvenlik konusunda iddialı desek yanlış olmaz. Apple’ın güvenlik konusunda bu kadar hassasiyet gösterdiği bir konu söz konusu olunca, kullanıcılar bazı verileri geri döndürme konusunda zorlanabiliyor. Eğer iPhone’un parolasını unuttuysanız telefonu geri döndürebilmenin tek bir yolu var, o da iPhone’u tamamen sıfırlamak. Bu sıfırlama işlemi ise iPhone’u bilgisayara bağlamak ve telefonu kurtarma modu alarak gerçekleşiyor.

Telefonu sıfırlamanın ardından iPhone’un etkinleştirme kilidini açıyor ve telefonu kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Eğer telefonunuzun daha önce herhangi bir iTunes yedeklemesi varsa, iTunes yedeklemesini de hemen o anda telefon üzerinde kurabiliyorsunuz. Böylece yedeğiniz direkt olarak telefona geliyor ve herhangi bir veri kaybına uğramıyorsunuz. Bundan dolayı telefonunuzu sık sık yedeklemenizi, nasıl yedekleyeceğinizi bilmiyorsunuz iTunes yedekleme videomuzu izlemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca Apple’ın konu hakkında hazırladığı sayfadan yardım alabilirsiniz.

Videomuda sizler için faydalı olacak bilgiler verdik. YouTube videomuzu izledikten sonra yorumlar kısmında fikirlerinizi paylaşmayı ve kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. ıtunes i yükledim fakat geri yükle sekmesi bende gelmiyor ve bu nedenle ilerleyemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz